10.10.06

Μια βροχή...


όχι μόνο δεν θα μας σώσει αλλά μάλλον προκαλεί τον πανικό στη χώρα που ζούμε. Λοιμοί, καταποντισμοί, πλημμύρες, καταστροφές κλπ κλπ. Και φυσικά απίστευτη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας! Ποιος τρελός έχει την απαίτηση να φύγει από το σπίτι του μια λογική ώρα για να πάει στη δουλειά του την μέρα που βρέχει...ΚΑΝΕΙΣ. Τουλάχιστον μια ώρα πιο νωρίς και με λίγη τύχη μπορεί και να φτάσεις on time. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν μπορείς να καβαλήσεις και το παπί... γιατί θα μεταμορφωθεί σε βρεγμένο. Αλήθεια, πως βγήκε αυτό "σαν βρεγμένη πάπια". Τι κακό έχουν οι βρεγμένες πάπιες, οεο;
Βέβαια, έχει και τα καλά της η όλη φάση. Αρκεί να μη χρειάζεται να βγεις από το σπίτι - και να μην πάρει το σπίτι σου ο χείμαρρος έτσι ξαφνικά εννοείται. Ναι τότε είναι ωραία η βροχή. Γενικά να χουχουλιάζεις με μια καφεδιά στο σπίτι, να βρίσκεσαι σε μια καλή αγκαλιά και να ακούς τη μουσική των σταγόνων της βροχής, να ξυπνάς για λίγο από την έντονη μπόρα και μετά να συνεχίζεις τον ύπνο σου κάτω από την ασφάλεια του προστατευτικού σου παπλώματος...έτσι ναι,είναι ωραία!!

1 Comments:

At 4:15 μ.μ., Blogger Princess said...

Αυτή την ομπρέλα σου την έχουμε κάνει δώρο οπότε η αρχική έμπνευση είναι δική μου. Άσε που θα μπορούσα να υποστηρίξω ότι η φωτογραφία ελήφθη ακριβώς πριν την πακετάρουμε για να στη χαρίσουμε οπότε....πνευματικά δικαιώματα ΓΙΟΚ.
Είναι όμως ωραία ομπρέλα ε;Δεν μπορείς να πεις!!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home